Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Uw expert in speciaal transport in Gelderland

Beck Logistics in Nijmegen is gespecialiseerd in alle vormen van regulier en speciaal transport. Denk hierbij aan lengtetransport, breedtetransport, hoogtetransport en zwaar transport. U doet op ons niet alleen een beroep voor het vervoeren van ‘standaard’ goederen, maar dus ook als u bijvoorbeeld lange, brede, hoge of zware industriële goederen te vervoeren heeft, neemt u contact met ons op. Onze ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten werken met zware autolaadkranen en onze speciaaltransportchauffeurs met specifiek exceptioneel transport materieel. Hierdoor kunnen zij alles aan, hoe zwaar het ook is. Beck Logistics is uw partner op het gebied van speciaal transport.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Specialist in speciaal transport in Gelderland

Een voorbeeld van een expertise van Beck Logistics is het vervoeren van zware machines. Deze worden niet alleen maar verhuisd, maar onze ervaren chauffeurs en kraanmachinisten zorgen voor de complete verhuizing, inclusief het demonteren van de machines en het weer in elkaar zetten op de nieuwe locatie. Op de nieuwe locatie zetten zij de machines weer nauwkeurig in elkaar. Efficiency staat centraal bij Beck Logistics. Zo heeft u geen omkijken naar de verhuizing en kunt u direct na de verhuizing weer aan de slag!

Neem contact op voor alle mogelijkheden van speciaal transport

Er zijn uiteraard veel verschillende vormen van speciaal transport. Beck Logistics in Nijmegen verzorgt alle benodigde vergunningen, ontheffingen, particuliere en/ of politiebegeleidingen. Zo heeft u geen omkijken naar uw logistieke uitdaging en ontzorgt Beck Logistics in Gelderland u volledig. Heeft u een andere complexe uitdagende transportvraag? Neem dan contact met ons op, samen vinden wij de oplossing voor uw vraagstuk! Bel 024-3775643.