Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Speciaal transport

Voor alle vormen van regulier en speciaal transport rekent u op de specialisten van Beck Logistics uit Nijmegen. Denk hierbij aan lengtetransport, breedtetransport, hoogtetransport en uitzonderlijk zwaar transport. Speciaal vervoer, dat net buiten de standaarddiensten valt, wordt met dezelfde professionaliteit en aandacht voor detail behandeld. Onze expertise strekt zich ook uit tot bijzonder transport, waarbij we met zorg en precisie omgaan met uw niet-alledaagse ladingen. Voor exceptioneel transport, waarbij de lading buiten de gebruikelijke afmetingen of gewichtsklassen valt, bieden wij maatwerkoplossingen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Daarnaast zijn we ook uw betrouwbare partner voor uitzonderlijk vervoer, waarbij unieke en complexe logistieke uitdagingen centraal staan.

Speciaal transport met exceptioneel materieel

Onze ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten werken met zware autolaadkranen en onze chauffeurs voor bijzonder transport werken met specifiek exceptioneel materieel voor transport. Hierdoor kunnen zij al het uitzonderlijk vervoer aan, hoe zwaar en groot de goederen en machines ook zijn. Ons bedrijf is uw partner op het gebied van speciaal vervoer in heel Nederland en daarbuiten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Voor speciaal transport van uitzonderlijk materieel zijn wij uw specialist

Een van de expertises van ons transportbedrijf is het vervoeren van zware machines. Onze service betreft bijzonder transport en houdt niet op bij het vervoeren van machines. Onze ervaren chauffeurs en kraanmachinisten voor speciaal vervoer zorgen voor de complete bedrijfsverhuizing, inclusief het demonteren van de machines en het weer in elkaar zetten van de onderdelen op de plaats van bestemming. Efficiency staat centraal bij ons exceptioneel transport. Zo heeft u geen omkijken naar het uitzonderlijk vervoer en kunt u direct na de verhuizing weer aan de slag!

Tijdens uw uitzonderlijk transport is opslag mogelijk

Staat er een externe of interne verplaatsing van uw bedrijf, school, ziekenhuis of onderwijsinstelling op de planning? Als u zeer grote of zware goederen en machines huist in uw bedrijf, zijn deze lastig te vervoeren. Schakel daarom de hulp in van een expert op het gebied van bijzonder transport en uitzonderlijk vervoer. Het is bij ons bedrijf in transport en logistiek bovendien mogelijk om, tijdens uw speciaal vervoer, uw goederen en machines tijdelijk op te slaan. Wij beschikken over een groot warehouse waar u al uw goederen en machines kunt laten stockeren. Onze kranen zijn uitermate geschikt voor de op- en overslag van uw uitzonderlijk transport. Daarnaast kunt u gebruikmaken van onze diensten omtrent exceptioneel transport als wij u helpen met het maken van een logistieke planning.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Er zijn uiteraard veel verschillende vormen van speciaal en uitzonderlijk transport mogelijk. Wij verzorgen alle benodigde vergunningen, ontheffingen, particuliere en/of politiebegeleidingen voor bijzonder transport. U hoeft zich niet druk te maken over uw logistieke uitdaging, want wij ontzorgen u volledig bij het realiseren van uw exceptioneel transport. Heeft u een andere complexe uitdagende transportvraag over uitzonderlijk vervoer? Neem dan contact met ons op; samen vinden wij de oplossing voor uw vraagstuk! Bel 024-3775643 en vraag naar alle mogelijkheden op het gebied van bijzonder transport.