Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Integrale logistiek vanuit Gelderland

U kunt bij Beck Logistics in Nijmegen terecht voor alle vormen van integrale logistiek in de provincie Gelderland. Wij voeren verschillende hijs- en montage activiteiten uit, in heel Europa. Dat doen wij met ons moderne wagenpark, uitgerust met zeer zware autolaadkranen. Deze machines worden bediend door onze ervaren kraanmachinisten. Nadat zij uw machines hebben afgeleverd, houdt onze service niet op. Onze kraanmachinisten helpen u ook met het opnieuw opbouwen van de machines.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Uw partner voor alle vormen van integrale logistiek

Wanneer uw productiebedrijf gaat verhuizen, vergt dat meer expertise dan bij andere vormen van integrale logistiek. Allerlei machines moeten worden gedemonteerd en weer worden gemonteerd op uw nieuwe locatie. Ons team heeft jarenlange ervaring met industriële verhuizingen. Deze worden volgens een nauwgezette planning en met kennis van zaken uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Zulke expertise en service mag u ook verwachten bij verhuizingen in andere branches.

Schakel ons ook in voor transport van niet-standaard lading

Soms moet u goederen transporteren die extreem groot, zwaar of onhandelbaar zijn. Niet ieder logistiek bedrijf kan dat zogenaamde exceptioneel transport voor u verzorgen. Wij hebben hierin echter al ruim 100 jaar ervaring. Wij hebben de beschikking over allerlei voertuigen om uw goederen door heel Europa te vervoeren. Wij regelen hierbij ook de aanvraag van ontheffingen en vergunningen. Uiteraard verzorgen wij alles rondom het transport en logistiek zelf, zoals het routeonderzoek vooraf, het mogelijke afsluiten van een (spoor)weg, het verwijderen van verkeersmeubilair, de benodigde transport- en/of politiebegeleiding en andere zaken die van belang zijn bij integrale logistiek. Voor het verzorgen van uw integrale logistiek belt u naar Beck Logistics via 024-3775643.