Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Integrale logistiek vanuit Gelderland

U kunt bij Beck Logistics in Nijmegen terecht voor alle vormen van integrale logistiek in de provincie Gelderland. Wij voeren verschillende hijs- en montage activiteiten uit, in heel Europa. Dit doen wij met ons moderne wagenpark, uitgerust met zeer zware autolaadkranen. Deze machines worden bediend door onze ervaren kraanmachinisten. Nadat zij uw machines hebben afgeleverd, houdt de service van Beck Logistics niet op. Onze kraanmachinisten helpen u ook met het opnieuw opbouwen van de machines. Zo kunt u snel weer verder met het werk!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Uw partner voor alle vormen van integrale logistiek

Wanneer uw productiebedrijf gaat verhuizen, vergt dit meer expertise dan bij andere vormen van integrale logistiek. Allerlei machines moeten worden gedemonteerd en weer worden gemonteerd op uw nieuwe locatie. Beck Logistics in Gelderland heeft jarenlange ervaring met industriële verhuizingen. Deze worden volgens een nauwgezette planning nauwkeurig uitgevoerd met kennis van zaken. Zulke expertise en service mag u ook verwachten bij verhuizingen van andere soorten bedrijven.

Transport van niet-standaard lading

Soms moet u goederen transporteren die extreem groot, zwaar of onhandelbaar zijn. Niet ieder logistiek bedrijf kan dit zogenaamde exceptioneel transport voor u verzorgen. Beck Logistics in Nijmegen heeft hierin echter al ruim 25 jaar ervaring. Wij hebben de beschikking over allerlei voertuigen om uw goederen door heel Europa te vervoeren. Wij regelen hierbij ook de aanvraag van ontheffingen en vergunningen. Ook verzorgen wij alles rondom het transport zelf, zoals, het routeonderzoek vooraf, het mogelijke afsluiten van een (spoor)weg, het verwijderen van verkeersmeubilair, de benodigde transport- en/of politiebegeleiding en andere zaken die van belang zijn bij integrale logistiek. Voor het verzorgen van al uw integrale logistiek belt u: 024-3775643.