Europese Hijs & Montage Activiteiten

Voor exceptioneel transport voor bedrijven door Europa, van Stockholm tot en met Sevilla en van Liverpool tot Budapest, beschikken we over een modern ‘wagenpark’ met zeer zware autolaadkranen. De bediening ligt in handen van onze ervaren gecertificeerde kraanmachinisten. Zij assisteren zelfs bij het monteren, assembleren of opbouwen van uw producten, waardoor maximale efficiency wordt bereikt. Voor u betekent dit niet alleen een veilige en vertrouwde uitvoering van uw transport en hijsactiviteiten, maar ook een aanzienlijke kostenbesparing op uw montage of assemblageproces.

Exceptioneel transport 5-2
crane and low loader Beck Logistics

Schakel onze hulp in bij exceptioneel transport voor industriële verhuizingen van bedrijven

Het (de)monteren en verhuizen van zware machines en productielijnen is werk voor specialisten. Er komt veel bij kijken om dergelijke opdrachten tot een goed einde te brengen. Bij Beck Logistics in Nijmegen hebben we veel ervaring met dit verantwoordelijke werk, waarbij projectplanning, nauwkeurigheid en kennis van zaken van groot belang zijn. Naast industriële verhuizingen zijn we uiteraard ook gespecialiseerd in het verhuizen van scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en interne of externe bedrijfsverhuizingen.

Profiteer van onze expertise om exceptioneel transport voor bedrijven te verzorgen

Lang niet iedereen heeft de expertise in huis om exceptioneel transport voor bedrijven te kunnen verzorgen. Maar Beck Logistics uit Nijmegen heeft jarenlange expertise. Hoe groot, zwaar of onhandelbaar uw lading ook is en waar deze ook in Europa staat, wij hebben óf vinden de ideale oplossing voor uw transport. Daarbij zetten we kranen, diepladers, moduletrailers, dolly’s, uitschuivers of ander rollend materieel in. Sommige goederen zijn zó exceptioneel, dat het transport ervan een zelfstandig project moet zijn. Het gaat dan vaak om situaties waarin meerdere partijen een rol spelen en moeten samenwerken. Denk aan het afsluiten van een spoorweg of weggedeelte, het overleggen met nationale en internationale (lokale, gemeentelijke, provinciale) overheden en andere stakeholders, het tijdig regelen van de juiste vergunningen, etc. Kortom, transporten die een enorme impact hebben op de route, de omgeving en het milieu. Uiteraard regisseren we het hele exceptioneel transport van A tot Z voor bedrijven, zodat u zich met een gerust hart op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Beck Logistics kent de weg en heeft in deze complexe materie veel praktijkervaring.

1 Beck Logistics exceptioneel transport
IMG_6937

Internationaal transport en express services

Overal in Nederland, maar ook tot ver over de grenzen regelen wij exceptioneel transport voor bedrijven. Dankzij een uitstekende planning en een solide netwerk van transportpartners kunnen we elke FTL- of LTL-lading voor u transporteren. Snel, efficiënt en betaalbaar. Is snel nog niet snel genoeg? Dan kunt u onze ‘express services’ inschakelen, waarmee u vrijwel heel Europa binnen handbereik hebt.

Het transporteren van boten en jachten

Het transporteren van boten en jachten is een specifieke vorm van exceptioneel transport, die extra aandacht en accuratesse vereist van bedrijven. Elk vaartuig is extreem kwetsbaar, zodat bijzondere maatregelen en transportmiddelen nodig zijn. Plus ervaren en toegewijde transporteurs. Bij Beck Logistics in Gelderland vindt u de unieke combinatie van het juiste materieel, kennis en ervaring op het gebied van transport, maar ook nog eens kennis en ervaring op het gebied van motor- en zeiljachten. U kunt erop vertrouwen dat uw kostbare bezit veilig wordt vervoerd en in onberispelijke staat zijn plaats van bestemming bereikt.

Ervaar onze service

Welke transportvraag u ook heeft, Beck Logistics uit Gelderland heeft er een passend antwoord op. Daarbij zorgen we ervoor dat uw lading wereldwijd op zijn bestemming komt, tot in de verste uithoeken. Via ons mondiale netwerk en samen met onze betrouwbare logistieke partners zijn we in staat om u op dit punt volledig te ontzorgen. Dit doen wij met inzet van alle beschikbare modaliteiten, tegen een uiterst concurrerende kostprijs. Heeft u vragen over de mogelijkheden van exceptioneel transport voor bedrijven uit verschillende sectoren? Neem contact met ons op door te bellen naar 024-3775643.