Hijs- en montage activiteiten

Voor kraantransport door Europa, van Stockholm tot en met Sevilla en van Liverpool tot Budapest, beschikken we over een modern ‘wagenpark’ met zeer zware autolaadkranen. De bediening ligt in handen van onze ervaren gecertificeerde kraanmachinisten. Zij assisteren zelfs bij het monteren, assembleren of opbouwen van uw producten, waardoor maximale efficiency wordt bereikt. Voor u betekent dit niet alleen een veilige en vertrouwde uitvoering van uw transport en hijsactiviteiten, maar ook een aanzienlijke kostenbesparing op uw montage of assemblageproces.

Dampierre on site
crane and low loader Beck Logistics

Industriële verhuizingen

Het (de)monteren en verhuizen van zware machines en productielijnen is werk voor specialisten. Er komt veel bij kijken om dergelijke opdrachten tot een goed einde te brengen. Bij Beck Logistics hebben we veel ervaring met dit verantwoordelijke werk, waarbij projectplanning, nauwkeurigheid en kennis van zaken van groot belang zijn. Naast industriële verhuizingen zijn we uiteraard ook gespecialiseerd in het verhuizen van scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en interne of externe bedrijfsverhuizingen.

Exceptioneel transport

Lang niet iedereen heeft de expertise in huis om exceptioneel transport voor u te kunnen verzorgen. Maar Beck Logistics heeft hierin al ruim 25 jaar expertise. Hoe groot, zwaar of onhandelbaar uw lading ook is en waar ook in Europa, we hebben óf vinden de ideale oplossing voor uw transport. Daarbij zetten we kranen, diepladers, moduletrailers, dolly’s, uitschuivers of ander rollend materieel in.

Sommige goederen zijn zó exceptioneel, dat het transport ervan een zelfstandig project moet zijn. Het gaat dan vaak om situaties waarin meerdere partijen een rol spelen en moeten samenwerken. Denk aan het afsluiten van een spoorweg of weggedeelte, het overleggen met nationale en internationale (lokale, gemeentelijke, provinciale) overheden en andere stakeholders, het tijdig regelen van de juiste vergunningen, etc. Kortom, transporten die een enorme impact hebben op de route, de omgeving en het milieu. Uiteraard regisseren we het hele transport van a tot z voor u, zodat u zich met een gerust hart op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Beck Logistics kent de weg en heeft in deze complexe materie veel praktijkervaring.

1 Beck Logistics exceptioneel transport
IMG_6937

Internationaal transport & Express services

Ons principe is dat we alles voor u van A naar B kunnen brengen. Overal in Nederland, maar ook tot ver over de grenzen. Dankzij een uitstekende planning en een solide netwerk van transportpartners kunnen we elke FTL- of LTL-lading voor u transporteren. Snel, efficiënt en betaalbaar. Is snel nog niet snel genoeg? Dan kunt u onze ‘express services’ inschakelen, waarmee u vrijwel heel Europa binnen handbereik hebt.

Boottransport

Het transporteren van boten en jachten is een specifieke vorm van exceptioneel transport, die extra aandacht en accuratesse vereist. Elk vaartuig is extreem kwetsbaar, zodat bijzondere maatregelen en transportmiddelen nodig zijn. Plus ervaren en toegewijde transporteurs. Bij Beck Logistics vindt u die unieke combinatie van het juiste materieel, kennis en ervaring op het gebied van transport, maar ook nog eens kennis en ervaring op het gebied van motor- en zeiljachten. U kunt erop vertrouwen dat uw kostbare bezit veilig wordt vervoerd en in onberispelijke staat zijn plaats van bestemming bereikt.

Global Freight Forwarding

Welke transportvraag u ook heeft, Beck Logistics heeft er een passend antwoord op. Daarbij zorgen we ervoor dat uw lading wereldwijd op zijn bestemming komt, tot in de verste uithoeken en als het kan door-to-door. Via ons mondiale netwerk en samen met onze betrouwbare logistieke partners zijn we in staat om u op dit punt volledig te ontzorgen – met inzet van alle beschikbare modaliteiten – tegen een uiterst concurrerende kostprijs.