EUROPESE HIJS- EN MONTAGE-ACTIVITEITEN

Voor exceptioneel transport voor bedrijven door Europa, van Stockholm tot en met Sevilla en van Liverpool tot Budapest, beschikt Beck Logistics in Nijmegen over een modern wagenpark. De bediening ligt bij deze integrale transportoplossingen in handen van onze ervaren gecertificeerde kraanmachinisten. Zij assisteren zelfs bij het monteren, assembleren of opbouwen van uw producten, waardoor maximale efficiency wordt bereikt. Voor u betekent dat niet alleen een veilige en vertrouwde uitvoering van uw transport- en hijsactiviteiten, maar ook een aanzienlijke kostenbesparing op uw montage- of assemblageproces.

Exceptioneel transport 5-2
crane and low loader Beck Logistics

Schakel onze hulp in bij exceptioneel transport voor bedrijven

Het (de)monteren en verhuizen van zware machines en productielijnen is werk voor specialisten. Er komt veel bij kijken om dergelijke opdrachten tot een goed einde te brengen. Bij ons bedrijf in transport en logistiek hebben we veel ervaring met deze verantwoordelijke integrale transportoplossingen, waarbij projectplanning, nauwkeurigheid en kennis van zaken van groot belang zijn. Naast industriële verhuizingen zijn we gespecialiseerd in de verhuizingen van scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en het transport van de goederen tijdens de interne of externe verhuizing van bedrijven.

Profiteer van onze expertise om exceptioneel transport voor bedrijven te verzorgen

Lang niet iedereen heeft de expertise in huis om exceptioneel transport voor bedrijven te verzorgen. Hoe groot, zwaar of onhandelbaar uw lading ook is en waar deze ook in Europa staat; wij hebben of vinden de ideale oplossing voor uw transport. Daarbij zetten we divers rollend materieel in, bijvoorbeeld:

  • Kranen
  • Diepladers
  • Moduletrailers
  • Dolly’s
  • Uitschuivers

Sommige goederen zijn zó exceptioneel, dat het transport ervan een zelfstandig project moet zijn. Het gaat dan vaak om situaties waarin meerdere partijen een rol spelen en moeten samenwerken. Denk hierbij aan het afsluiten van een spoorweg of weggedeelte, het overleggen met nationale en internationale (lokale, gemeentelijke, provinciale) overheden en andere stakeholders, het tijdig regelen van de juiste vergunningen en meer. Kortom, het gaat om transporten die een enorme impact hebben op de route, de omgeving en het milieu. Uiteraard regisseren we het hele exceptioneel transport van a tot z voor bedrijven, zodat u zich met een gerust hart op uw kernactiviteiten kunt concentreren. Wij kennen de weg en hebben met deze integrale transportoplossingen veel praktijkervaring.

.

1 Beck Logistics exceptioneel transport
IMG_6937

Internationaal transport en express services

Overal in Nederland, maar ook tot ver over de grenzen, regelen wij speciaal transport voor bedrijven. Dankzij een uitstekende planning en een solide netwerk van transportpartners kunnen we elke FTL- of LTL-lading snel, efficiënt en betaalbaar voor u transporteren. Is snel nog niet snel genoeg? Dan kunt u onze express services inschakelen, waarmee u vrijwel heel Europa binnen handbereik heeft.

Het transporteren van boten en jachten

Het transporteren van jachten en boten is een specifieke vorm van exceptioneel transport, die extra aandacht en accuratesse vereist van bedrijven. Elk vaartuig is extreem kwetsbaar en daarom zijn bijzondere maatregelen en transportmiddelen nodig, gestuurd door ervaren en toegewijde transporteurs. Bij Beck Logistics vindt u de unieke combinatie van het juiste materieel, en de kennis en ervaring op het gebied van transport én motor- en zeiljachten. U kunt erop vertrouwen dat uw kostbare bezit veilig wordt vervoerd en in onberispelijke staat zijn plaats van bestemming bereikt.

Ervaar onze uitstekende service

Welke transportvraag u ook heeft, wij hebben er een passend antwoord op. Daarbij zorgen we ervoor dat uw lading wereldwijd op zijn bestemming komt, tot in de verste uithoeken. Via ons mondiale netwerk en samen met onze betrouwbare logistieke partners zijn we in staat om de integrale logistiek van het transport voor bedrijven volledig te ontzorgen. Dat doen wij met inzet van alle beschikbare modaliteiten, tegen een uiterst concurrerende kostprijs. Heeft u vragen over de mogelijkheden van exceptioneel transport voor bedrijven uit verschillende sectoren? Neem contact met ons op door te bellen naar 024-3775643.