Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Deskundig transport van uw machine

Voor het vervoeren van een machine, is Beck Logistics in Nijmegen, Gelderland, dé specialist in transport. Wij nemen uw opdracht voor het transport van grote en zware industriële machines – met transporten in Nederland en daarbuiten – zeer serieus. Naast dat u bij ons terechtkunt voor transport, helpen onze kraanmachinisten u bij het zorgvuldig demonteren en opnieuw monteren van uw machine. De onderdelen van uw zware industriële machines worden met de grootste precisie vervoerd naar uw nieuwe locatie. U kunt er zeker van zijn dat onze ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten voor, tijdens en na het transport met grote zorgvuldigheid met uw kostbare zware industriële machines omgaan.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Uw machine vervoeren met maximale efficiency tijdens professioneel transport

Wanneer u ervoor kiest om het transport van uw machine door ons bedrijf voor transport en logistiek te laten verzorgen, wordt kwaliteit gegarandeerd. U heeft geen omkijken naar het transport of de meerdere transporten van uw grote en zware industriële machines. Voor groot transport bieden wij speciale oplossingen aan, waarbij we rekening houden met de afmetingen en het gewicht van uw ladingen. Terwijl onze kraanmachinisten uw machine zorgvuldig demonteren, verhuizen en op de nieuwe locatie weer plaatsen en monteren, kunnen u en uw medewerkers gewoon doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden. Wij werken nauwkeurig volgens een nauwgezette planning en beschikken over de nodige kennis van zaken. Zo wordt u tijdens het transport van de zware en grote industriële machines van uw bedrijf volledig ontzorgd door echte specialisten! U kunt ook bij ons terecht voor het transport van industriële tanks.

Ervaar onze deskundige transporten van grote machines

Het transport van grote machines kan noodzakelijk zijn in meer situaties dan enkel tijdens een verhuizing. Ook wanneer u zware industriële machines verkoopt, moet het transport van verkochte machines geregeld worden. Het kan ook mogelijk zijn dat u bouwmachines moet transporteren. Doe een beroep op onze expertise als u transport wenst voor uw machine. Bel ons om de mogelijkheden van zwaar transport voor uw situatie te bespreken. U bereikt onze specialisten in transporten van grote machines in Nederland en daarbuiten via het telefoonnummer 024-3775643. Wij doen er alles aan om u uitstekend verder te helpen met transport van uw machine of meerdere machines.