Externe bedrijfsverhuizingen

Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Externe bedrijfsverhuizingen

Voor externe bedrijfsverhuizingen in heel Nederland zijn wij uw specialist. Met onze gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers en modern, gevarieerd rollend materiaal helpt het team van Beck Logistics in Nijmegen u graag. Tijdens de verhuizing van bedrijven heeft u soms te maken met het transport van goederen of machines met bijzondere afmetingen. Wij begrijpen dat u zelf geen voertuig heeft om deze goederen te vervoeren. Daarom schakelt u onze hulp in. Wij hebben een modern wagenpark met diverse kranen, trailers en diepladers, waarmee we tijdens een verhuizing de grootste en zwaarste machines van allerlei bedrijven kunnen vervoeren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Externe bedrijfsverhuizingen regelt u met onze specialisten in logistiek en transport

Op het gebied van transport en logistiek kunt u voor externe bedrijfsverhuizingen zeker bij ons terecht. Wij hebben vele jaren ervaring met de verhuizing van bedrijven. De machinisten die onze kranen besturen, helpen u bovendien met het demonteren van de onderdelen van uw industriële machines. Daarnaast zorgen ze ervoor dat deze machines bij externe bedrijfsverhuizingen na transport en plaatsing weer in elkaar gezet worden. Bovendien is het mogelijk om ons te benaderen als u hulp nodig heeft bij het intern verhuizen van diverse afdelingen van uw bedrijf. Wij zijn dus niet enkel voor externe bedrijfsverhuizingen in te schakelen.

Stel uw vragen over de verhuizing van bedrijven vandaag nog

Heeft u externe bedrijfsverhuizingen op de planning staan? Schakel dan nu de hulp in van het team van Beck Logistics voor de verhuizing van bedrijven. Ook voor andere industriële verhuizingen, zoals die van scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen, helpen we u graag. Bovendien is het mogelijk om uw goederen en machines tijdelijk op te slaan in ons warehouse van 4.000 vierkante meter. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten door te bellen naar 024-3775643.