Externe bedrijfsverhuizingen

Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Externe bedrijfsverhuizingen

Met onze gediplomeerde en gecertificeerde medewerkers en modern, gevarieerd rollend materiaal helpt Beck Logistics in Nijmegen u graag bij externe bedrijfsverhuizingen. Tijdens de verhuizing van bedrijven heeft u soms te maken met het transport van goederen of machines met bijzondere afmetingen. Wij begrijpen dat u zelf geen voertuig heeft om deze goederen mee te vervoeren. Hiervoor schakelt u onze hulp in. Wij hebben een modern wagenpark met diverse kranen, trailers en diepladers, waarmee we de grootste en zwaarste machines kunnen vervoeren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Externe bedrijfsverhuizingen regelt u met dé partner in logistiek en transport

Op het gebied van transport en logistiek in Nijmegen kunt u voor externe bedrijfsverhuizingen zeker bij ons terecht. Wij hebben vele jaren ervaring met de verhuizing van bedrijven. De machinisten die onze kranen besturen, helpen u bovendien met het demonteren van de onderdelen van uw industriële machines. Daarnaast zorgen ze ervoor dat deze machines na transport en plaatsing weer in elkaar gezet worden. Bovendien is het mogelijk om ons te benaderen als u hulp nodig heeft bij het intern verhuizen van diverse afdelingen van uw bedrijf.

Vraag naar alle mogelijkheden voor de verhuizing van bedrijven

Heeft u externe bedrijfsverhuizingen op de planning staan? Schakel dan nu de hulp in van Beck Logistics voor de verhuizing van bedrijven. Ook voor het verhuizen van scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen helpen we u graag. Bovendien is het mogelijk om uw goederen en machines tijdelijk op te slaan in ons warehouse van 4.000 vierkante meter. Neem contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten door ons te bellen op 024-3775643.