Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Op- en overslag in Gelderland

Een professioneel bedrijf inschakelen voor de op- en overslag van uw goederen is een aanrader wanneer u gegarandeerde kwaliteit wilt. Wij beschikken in Nijmegen over een eigen warehouse van ruim 4.000 m² aan vloeroppervlakte. Deze opslag is perfect voor zeer grote industriële goederen waaronder generatoren, boten, transformatoren, grote machines en automotive onderdelen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Ervaar een perfecte service tijdens de op- en overslag van uw goederen in Gelderland

Door tijdens op- en overslag bovenloopkranen te gebruiken, kunnen wij zelfs uitzonderlijk zware objecten op een flexibele en veilige manier verplaatsen. We hebben ook nog eens 4.000 m² eigen en 5000 m² externe buitenopslag voor industriële goederen, die wegens exceptionele afmetingen of bijzondere eigenschappen, niet binnen hoeven of kunnen worden opgeslagen. Bij Beck Logistics in Nijmegen krijgt u twee mogelijkheden aangeboden. Zo kunt u voor een gedeelde opslagruimte kiezen. Dit levert vaak grote financiële voordelen op. Of kies voor een eigen opslagruimte. Welke optie u ook kiest, de op- en overslag van uw goederen organiseren wij van A tot Z.

Vraag naar de mogelijkheden

Onze ervaren medewerkers besteden de uiterste zorg aan de op- en overslag van uw goederen. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden, ook op het gebied van transport en logistiek? Neem dan contact met ons op en ontvang professioneel advies. U kunt ons bereiken door te bellen naar 024-3775643. Ook helpen bij u graag bij het vinden van passende integrale transportoplossingen.