Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Op- en overslag

Een professioneel bedrijf inschakelen voor de op- en overslag van uw goederen is een aanrader wanneer u de beste kwaliteit wilt. Beck Logistics beschikt over een eigen warehouse van ruim 4.000 vierkante meter aan vloeroppervlakte. Deze opslag is perfect voor zeer grote industriële goederen waaronder generatoren, boten, transformatoren, grote machines en automotive onderdelen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Op- en overslag van uw goederen met perfecte service

Door tijdens op- en overslag bovenloopkranen te gebruiken, kunnen wij zelfs uitzonderlijk zware objecten op een flexibele en veilige manier verplaatsen. Dankzij ons grote netwerk is het mogelijk om uw producten met overslag te vervoeren door heel Europa. Bovendien hebben wij een warehouse met 4.000 vierkante meter aan eigen opslag en daarnaast beschikken we over 5000 vierkante meter externe buitenopslag voor industriële goederen, die wegens exceptionele afmetingen of bijzondere eigenschappen, niet binnen hoeven of kunnen worden opgeslagen. Wij bieden u twee mogelijkheden aan. Ervaar grote financiële voordelen door te kiezen voor een gedeelde opslagruimte. U heeft ook de mogelijkheid te kiezen voor een eigen opslagruimte.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw op- en overslag

De ervaren medewerkers van ons transportbedrijf in Nijmegen besteden de uiterste zorg aan de op- en overslag van uw goederen. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van transport en integrale logistiek? Neem dan contact met ons op en ontvang professioneel advies. U bereikt ons door te bellen naar 024-3775643. Ook helpen wij u graag bij het vinden van passende integrale transportoplossingen.