Autolaadkraan

Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Autolaadkraan

Een autolaadkraan zorgt voor het transporteren van uw speciale, zware goederen en industriële machines. Bij Beck Logistics in Nijmegen hebben we diverse zware autolaadkranen in ons wagenpark staan, waarmee we u in heel Nederland van dienst kunnen zijn. Onze gediplomeerde en gecertificeerde kraanmachinisten besturen de zwaarste autolaadkraan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het transport van uw goederen en machines. Daarnaast helpen deze machinisten u bij het demonteren van de machines. Na het vervoer met een van onze zware autolaadkranen zorgen ze er bovendien voor dat uw machines weer vakkundig gemonteerd worden. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Met onze zwaarste autolaadkraan worden uw goederen veilig vervoerd

Dankzij ons netwerk aan transportpartners kunt u bij ons terecht voor kraantransport met de zwaarste autolaadkraan door heel Europa. Onze zware autolaadkranen zijn van goede kwaliteit, zodat uw goederen en machines veilig de plek van bestemming bereiken. U schakelt ons in voor bouwtransport, maar ook bij interne en externe verhuizingen van afdelingen van een ziekenhuis, overheidsinstelling of school maakt u gebruik van onze diensten en zware autolaadkranen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in industriële verhuizingen. Onze zwaarste autolaadkraan is daarnaast geschikt voor het overslaan van uw goederen en machines. Wilt u uw goederen ook tijdelijk opslaan tijdens uw verhuizing? In ons warehouse van 4.000 vierkante meter is voldoende plaats, zelfs voor goederen en machines met extreme afmetingen.

Bespreek de mogelijkheden van onze zware autolaadkranen

De medewerkers van ons bedrijf staan voor u klaar om u te helpen bij logistieke- en transportproblemen. We denken met u mee voor een oplossing op maat, bijvoorbeeld voor een autolaadkraan. Onze zware autolaadkranen zijn te gebruiken bij diverse van onze logistieke diensten. Heeft u uw lading met machines en goederen snel nodig? Maak dan gebruik van de express service waarin onze zwaarste autolaadkraan een rol kan spelen. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover. Bel ons op 024-3775643. Of u ons nu wilt inschakelen voor de zwaarste autolaadkraan of voor iets anders: wij lossen al uw transport en logistieke problemen op.