Warehousing

Voor (industriële) warehousing voor logistiek in heel Nederland beschikt Beck Logistics in Nijmegen over een warehouse met een vloeroppervlakte van ruim 4.000 vierkante meter. Dat warehouse in Nijmegen is zo ingericht dat er plaats is voor grote goederen zoals machines, auto’s, generatoren, tanks, transformatoren en boten. Wij werken enkel met machines van hoogwaardige kwaliteit. Onze bovenloopkranen zijn uitermate geschikt om uitzonderlijk zware objecten flexibel en veilig te verplaatsen. Ontdek snel onze diverse mogelijkheden voor (industriële) warehousing voor logistiek in ons warehouse.

industriele warehousing 3-2

Voor logistics warehousing vinden wij graag een passende oplossing

U kiest bij ons uit twee varianten logistics warehousing. U heeft namelijk de keuze tussen het beschikken over een eigen, exclusieve opslagruimte en een gedeelde opslagruimte in ons warehouse. Zo kiest u zelf de warehousing voor logistiek die het best bij u past. Een gedeelde opslagruimte levert u interessante financiële voordelen op, terwijl u bij een eigen opslagruimte meer privacy heeft. Wilt u uw industriële goederen tijdelijk in een warehouse in de omgeving van Nijmegen opslaan tijdens de verhuizing van uw bedrijf, overheidsinstelling, school of ziekenhuis? Dat is bij ons als uw expert in warehousing zeker mogelijk. In ons grote warehouse is plek voor diverse grote goederen.

Divers aanbod aan diensten

Wij zijn flexibele logistieke denkers en maken elke efficiënte oplossing voor logistics warehousing of transport bespreekbaar. Ook voor op- en overslag en value added services van (non-food) FMCG hebben wij de benodigde faciliteiten in huis. Ons ervaren personeel besteedt veel zorg aan warehousing voor logistiek en de transport voor automotive. Bovendien ontzorgen we u waar mogelijk volledig. U hoeft zich dus niet druk te maken om warehousing als u kiest voor Beck Logistics. Daarnaast bieden we onze diensten aan tegen een concurrerende kostprijs. Wanneer u ons inschakelt, bespaart u dus zowel tijd als geld.

Vraag om deskundig advies met betrekking tot opslag

Onze locatie is de perfecte uitvalbasis voor een warehouse in Nederland, voor warehousing voor logistiek in ons land en diverse andere landen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van logistics warehousing voor uw logistiek? Dan horen we dat graag. Ook voor integrale transportoplossingen zit u bij ons goed. Wilt u meer informatie over onze logistieke diensten ontvangen? Neem contact met ons op en vraag ons deskundige personeel om advies. Wij zijn bereikbaar op 024-3775643.