Warehousing

Voor (industriële) warehousing voor logistiek beschikt Beck Logistics over een warehouse in Nijmegen met een vloeroppervlakte van ruim 4.000 vierkante meter. Dat warehouse is zo ingericht dat er plaats is voor de logistieke opslag van grote goederen. Wij werken enkel met machines van hoogwaardige kwaliteit. Onze bovenloopkranen zijn uitermate geschikt om uitzonderlijk zware objecten flexibel en veilig te verplaatsen.

industriele warehousing 3-2

Voor logistics warehousing vinden wij graag een passende oplossing

Voor uw transport en logistiek kiest u bij ons uit twee varianten logistics warehousing, namelijk het beschikken over een eigen, exclusieve logistieke opslag of een gedeelde opslagruimte in ons warehouse. Zo kiest u zelf de warehousing voor logistiek die het best bij u past. Een gedeelde logistieke opslag levert u interessante financiële voordelen op, terwijl u bij een eigen opslagruimte meer privacy heeft. Wilt u uw industriële goederen tijdelijk in een warehouse opslaan tijdens de verhuizing van uw bedrijf, overheidsinstelling, school of ziekenhuis? Dat is bij ons zeker mogelijk. In ons grote warehouse is plek voor diverse grote goederen, zoals machines, auto’s, generatoren, tanks, transformatoren en boten.

Divers aanbod aan diensten

Wij zijn flexibele logistieke denkers en maken elke efficiënte oplossing voor logistics warehousing of transport bespreekbaar. Ook voor op- en overslag en value added services van (non-food) FMCG hebben wij de benodigde faciliteiten in huis. Ons ervaren personeel besteedt veel zorg aan warehousing voor logistiek en de transport voor automotive. Bovendien ontzorgen we u waar mogelijk volledig. U hoeft zich dus niet druk te maken om logistieke opslag. Daarnaast bieden we onze diensten aan tegen een concurrerende kostprijs. Wanneer u ons inschakelt, bespaart u dus zowel tijd als geld.

Vraag om deskundig advies met betrekking tot opslag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met logistics warehousing? Dan horen we dat graag. Onze locatie is de perfecte uitvalbasis voor een warehouse met internationale werking. Ook voor integrale transportoplossingen zit u bij ons goed. Wilt u gebruik maken van onze logistieke diensten? Neem contact met ons op en vraag ons deskundige personeel om advies. Wij zijn bereikbaar op 024-3775643.