Warehousing in Gelderland

Beck Logistics in Nijmegen beschikt over een ruimte met een vloeroppervlakte van ruim 4.000 m² die gebruikt wordt voor (industriële) warehousing in heel Gelderland én daarbuiten. Deze ruimte is precies zo ingericht dat grote goederen, zoals machines, auto’s, generatoren, tanks, transformatoren en boten er gemakkelijk inpassen. Wij werken enkel met machines van hoogwaardige kwaliteit, waaronder bovenloopkranen die perfect zijn om uitzonderlijk zware objecten flexibel en veilig te verplaatsen. Ontdek snel onze verschillende mogelijkheden voor (industriële) warehousing.

industriele warehousing 3-2

Wij vinden in Gelderland graag een passende oplossing voor warehousing

Wilt u graag exclusief over uw eigen opslagruimte beschikken? Of vindt u het geen probleem om een opslagruimte met anderen te delen? Wij bieden u beide varianten aan, zodat wij u de beste warehousing kunnen bieden. Een gedeelde opslagruimte levert u interessante financiële voordelen op, terwijl u bij een eigen opslagruimte meer privacy heeft. Wij zijn flexibele logistieke denkers en maken elke efficiënte oplossing bespreekbaar. Ook voor opslag, overslag en Value Added Services van (non-food) FMCG hebben wij de benodigde faciliteiten in huis. Ons ervaren personeel besteed veel zorg aan de overslag, opslag en handling activiteiten van uw goederen.

Vraag om deskundig advies

Onze locatie in Nijmegen is de perfecte uitvalbasis voor heel Nederland en diverse andere landen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van warehousing? Ook voor integrale transportoplossingen en logistieke diensten zit u bij ons goed. Neem contact met ons op en vraag ons deskundige personeel om advies. Wij zijn bereikbaar op 024-3775643.