Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Zwaar transport

Schakel het team van Beck Logistics in Nijmegen in als u het zwaar transport voor bedrijven wilt uitbesteden in Nederland en daarbuiten. In ons moderne wagenpark beschikken wij over gespecialiseerde voertuigen waardoor het mogelijk is om grote goederen te vervoeren. Enkel gecertificeerde chauffeurs bedienen deze voertuigen. Zo waarborgen wij de veiligheid van de goederen die we voor u vervoeren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Met zwaar transport voor bedrijven hebben wij veel ervaring

Wilt u bij de komende industriële verhuizing van uw bedrijf of bedrijven ervaren specialisten inschakelen voor het zwaar transport van uw goederen of zware machines? Wij werken enkel samen met gespecialiseerde bedrijven die kennis hebben van het transporteren, demonteren en monteren van zware machines en productielijnen. Zwaar transport van goederen of zware machines van industriële bedrijven is namelijk een uniek werkgebied. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan transportbedrijven kunt u bij ons terecht voor zwaar transport door heel Europa. Naast zwaar transport, hebben we ook ervaring met speciaal transport. Voor dat transport zetten wij divers rollend en zwaar materiaal in zoals:

  • Kranen
  • Diepladers
  • Moduletrailers
  • Uitschuivers
  • Dolly’s

Onze logistieke dienstverlening kent geen grenzen.

Bel ons voor meer informatie over transport van zware goederen

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor zwaar transport voor bedrijven? Wij denken graag mee over een passende transport-, op- of overslagoplossing op maat. Wij ontzorgen uw transport en logistiek volledig. Ons gekwalificeerde personeel voorziet u graag van professioneel advies en beantwoordt al uw vragen over nationaal of internationaal transport en de opslag van goederen. Neem contact met ons op door te bellen naar 024-3775643.