Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Regel uw zwaar transport bij ons in Gelderland

Wanneer een zwaar product vervoerd moet worden, zowel in Gelderland als daarbuiten, vereist dit een unieke aanpak van transport. Beck Logistics in Nijmegen beschikt over een modern wagenpark dat onder andere bestaat uit zweer zware autolaadkranen. Hierdoor kunnen wij grote en zware goederen transporteren. De kranen worden enkel bestuurd door gecertificeerde kraanmachinisten, zodat altijd veilig het beste resultaat behaald wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Ontdek de verschillende mogelijkheden voor zwaar transport

Staat er een industriële verhuizing op de planning in Gelderland of elders in Nederland of Europa? U wilt uiteraard alleen met gespecialiseerde bedrijven samenwerken die kennis hebben van zwaar transport en het monteren van zware machines en productielijnen. Of het nu gaat om een verhuizing in Nederland of een ander Europees land, Beck Logistics in Nijmegen zorgt voor een oplossing met een perfect resultaat. Ook hebben wij al ruim 25 jaar ervaring in exceptioneel transport. Hiervoor zetten we kranen, diepladers, moduletrailers, uitschuivers, dolly’s en ander rollend materiaal in.

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor zwaar transport? Wij bedenken graag een passende oplossing op maat, zodat we het beste resultaat behalen in elke sector. Neem contact met ons op door te bellen naar 024-3775643. Ons gekwalificeerde personeel voorziet u graag van professioneel advies en beantwoord al uw vragen.