Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Internationaal transport

Met internationaal transport van machines, bouwmaterialen of andere grote of speciale goederen helpt het team van Beck Logistics in Nijmegen u graag. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan transportpartners in heel Europa en onze uitstekende planning, transporteren we uw goederen en machines met gemak. U krijgt van onze professionele kraanmachinisten bovendien hulp bij het zorgvuldig demonteren, vervoeren en monteren van de onderdelen van uw machine. Zo bieden wij volledig internationaal transport aan.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Ons internationaal transport is snel, efficiënt en betaalbaar

Met ons internationaal transport kunnen we uw bedrijf bijstaan wanneer u verhuist naar het buitenland en voor een grote logistieke uitdaging staat. Wij bieden onze logistieke diensten tegen een concurrerende kostprijs aan. Bovendien kunt u bij ons terecht voor alle kraan- en montageactiviteiten, uitgevoerd door onze professionele medewerkers. Dat zorgt voor een extra efficiënte manier van werken. Wij bieden bovendien een express service als uw goederen op zeer korte termijn op de plaats van bestemming moeten zijn. Ongeacht in welke sector uw bedrijf valt, wij kunnen u altijd ondersteunen. Wilt u goederen voor de automotive vervoeren? Of zoekt u een transportbedrijf voor het transporteren van jachten? Op het gebied van internationaal transport is er bij ons veel mogelijk.

Bel ons voor meer informatie over onze dienstverlening in transport

De medewerkers van ons transportbedrijf doen er alles aan om uw goederen of machines door middel van internationaal transport zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht als u zoekt naar een warehouse waar u uw goederen tijdelijk opslaat. Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van internationaal transport? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024-3775643.