Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Internationaal transport geregeld vanuit Gelderland

Beck Logistics in Nijmegen gaat uit van een duidelijk principe: wij kunnen alles met onze internationaal transport oplossingen van A naar B brengen. Niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Wij hebben hiervoor een solide netwerk van transportpartners. In combinatie met onze uitstekende planning kunnen wij alles voor u transporteren door heel Europa, met een duidelijke logistieke planning vanuit Gelderland.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Snel, efficiënt en betaalbaar internationaal transport

Beck Logistics vervoert wat u maar wilt op een snelle, efficiënte en betaalbare manier. Moet uw lading binnen zeer korte tijd op de plaats van bestemming zijn? Maak dan gebruik van onze express services. Hiermee heeft u vrijwel heel Europa binnen handbereik. En dat supersnel! Als dat geen service is!

Wereldwijd door-to-door transport

Beck Logistics in Nijmegen verzorgt internationaal transport vanuit Gelderland in samenwerking met een fijn mondiaal netwerk van logistieke partners. Zo kunnen wij u op dit punt volledig ontzorgen. Wij doen er alles aan om uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen, waar dit ook is. En dit tegen een uiterst concurrerende kostprijs.

Internationaal transport voor elke sector

Wij verzorgen het internationaal transport voor elke sector. Natuurlijk zijn er sectoren waar wij extra kennis en ervaring in hebben. Dit zijn de speerpunten van ons bedrijf. Deze speerpunten liggen vooral op het gebied van exceptioneel transport, waarbij kraan- en montageactiviteiten nodig zijn. Ook kunt u bij ons terecht voor het tijdelijk opslaan van uw goederen. Bel voor een overzicht van al onze diensten: 024-3775643.