Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Industriële verhuizingen

Gaat u met uw bedrijf verhuizen en zoekt u hiervoor een specialist in industriële verhuizingen? Beck Logistics in Nijmegen helpt u graag bij het verhuizen van uw industriële goederen! Wij demonteren uw zware machines met zorg en monteren deze weer netjes in uw prachtige nieuwe pand. Bij industriële verhuizingen en de industriële goederen die hierbij verplaatst moeten worden, komt veel kijken. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Wij maken industriële verhuizingen mogelijk

Het verhuizen van een bedrijf met industriële goederen is verantwoordelijk werk dat een goede projectplanning vergt. Er moet nauwkeurig te werk worden gegaan. Gelukkig hebben wij kennis van zaken bij het verhuizen van fabrieksinstallaties en alle aanverwante zaken zoals industriële goederen. Zo weet u zeker dat u uw werkzaamheden - na de industriële verhuizingen van de verschillende afdelingen van uw bedrijf - snel weer op een goede manier op kunt pakken. Zo loopt u zo min mogelijk achterstand op.

Schakel een specialist in als u een nieuw pand betrekt

Heeft u na een lange zoektocht een prachtig pand met genoeg ruimte gevonden voor uw bedrijf met industriële goederen? Dan is het tijd om de verhuizing te regelen. Gelukkig heeft Beck Logistics jarenlange ervaring met industriële verhuizingen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het verhuizen van scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Gaat een afdeling binnen uw bedrijf verhuizen naar een andere locatie of naar een andere plek binnen uw bedrijfspand? Ook dan zijn wij u graag van dienst! U belt ons op 024-3775643 als u vragen heeft.