Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Industriële verhuizingen

Zoekt u een specialist in industriële verhuizingen omdat u met uw bedrijf gaat verhuizen? Het team van Beck Logistics uit Nijmegen helpt u graag bij het verhuizen van uw industriële goederen! Wij demonteren uw zware machines met zorg en monteren deze weer netjes in uw nieuwe pand. Bij industriële verhuizingen en de goederen die hierbij verplaatst moeten worden, komt veel kijken. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Wij maken industriële verhuizingen mogelijk

Het verhuizen van een bedrijf met industriële goederen is verantwoordelijk werk dat een goede logistieke planning vergt. Er moet nauwkeurig te werk worden gegaan. Gelukkig hebben wij kennis van verhuizingen van fabrieksinstallaties en alle aanverwante zaken zoals industriële goederen. Zo weet u zeker dat u uw werkzaamheden - na de industriële verhuizingen van de verschillende afdelingen van uw bedrijf - snel weer op een goede manier op kunt pakken. Zo loopt u zo min mogelijk achterstand op. Wanneer u nog geen nieuwe locatie op het oog hebt, kunt u uw industriële machines en goederen laten stockeren in ons warehouse.

Schakel een specialist in als u een nieuw pand betrekt

Heeft u na een lange zoektocht een geschikt pand met genoeg ruimte gevonden voor uw bedrijf met industriële goederen? Dan is het tijd om de verhuizing te regelen. Wij hebben jarenlange ervaring met industriële verhuizingen. Daarnaast zijn wij met ons bedrijf in transport en logistiek gespecialiseerd in het verhuizen van scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Gaat een afdeling binnen uw bedrijf verhuizen naar een andere locatie of naar een andere plek binnen uw bedrijfspand? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Bel gerust naar 024-3775643 als u vragen heeft over het laten verhuizen van industriële goederen of andere zaken.