Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Industriële verhuizingen in Gelderland

Gaat u met uw bedrijf verhuizen en zoekt u hiervoor een specialist in industriële verhuizingen in de provincie Gelderland? Dan bent u bij Beck Logistics in Nijmegen aan het juiste adres. Wij demonteren uw zware machines met zorg en monteren deze weer netjes in uw prachtige nieuwe pand. Bij industriële verhuizingen komt veel kijken, dus wij nemen dit graag uit handen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Hoe gaat een specialist te werk bij industriële verhuizingen?

Het verhuizen van een industrieel bedrijf is verantwoordelijk werk dat een goede projectplanning vergt. Er moet nauwkeurig te werk worden gegaan. Gelukkig hebben wij kennis van zaken bij het verhuizen van fabrieksinstallaties en alle aanverwante zaken. Zo weet u zeker dat u na de verhuizing van uw bedrijf uw werkzaamheden weer snel op een goede manier kan oppakken, zodat u zo min mogelijk achterstand oploopt.

Betrekt u een mooi nieuw pand? Schakel de specialist in!

Heeft u na een lange zoektocht een prachtig pand met genoeg ruimte gevonden om uw bedrijf in Gelderland te kunnen voortzetten? Dan is het tijd geworden om de verhuizing te regelen. Gelukkig heeft Beck Logistics in Nijmegen jarenlange ervaring met industriële verhuizingen. Maar dat is niet alles. Wij zijn ook gespecialiseerd in het verhuizen van scholen, ziekenhuizen en overheidsinstellingen. Gaat er een afdeling binnen uw bedrijf verhuizen naar een andere locatie of naar een andere plek binnen uw bedrijfspand? Ook dan zijn wij u graag van dienst! Bel ons: 024-3775643.