Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Kraantransport

Beck Logistics in Nijmegen helpt u bij uw kraantransport in en door Nederland en zelfs heel Europa. Door een nauwe samenwerking met ons netwerk beschikken we over een modern wagenpark met autolaadkranen die alle voorkomende hijswerkzaamheden aankunnen. Transport met een kraan doen wij, vanwege onze jarenlange ervaring, snel én efficiënt. Bovendien is het mogelijk om uw goederen, hoe lang, breed, hoog of zwaar dan ook, op iedere locatie te plaatsen en op te bouwen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Kraantransport door ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten

Bij ons in Nijmegen, en bij onze partners door heel Europa, werken ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten. Zij kunnen de zwaarste en grootste ladingen aan en assisteren bij het transport van bijvoorbeeld machines met een kraan graag bij het monteren en opbouwen van de vervoerde machines. Zo worden al uw goederen veilig en vertrouwd vervoerd met kraantransport én profiteert u ook nog eens van de kostenbesparing op het montageproces voor het opbouwen van vervoerde machines.

Benader ons voor kraantransport

Het uitgangspunt van Beck Logistics is dat wij alles van A naar B brengen, ook als hiervoor transport met een kraan nodig is. Met behulp van kranen, vervoeren en hijsen wij al uw goederen door heel Europa, ongeacht de grootte en het gewicht van uw producten, zoals bouwmaterialen. Dit doen wij met behulp van de inzet van onze ervaren chauffeurs, kraanmachinisten en ons dichte netwerk van partners in transport met een kraan door heel Europa. Heeft u extreem zware goederen of goederen met een afwijkende vorm die vervoerd moeten worden met kraantransport? Bel 024-3775643 en we zoeken samen naar de beste oplossing!