Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Kraantransport vanuit Gelderland

Beck Logistics in Nijmegen is uw partner in kraantransport door Gelderland, Nederland en zelfs heel Europa. Door een nauwe samenwerking met ons netwerk in Europa beschikken we over een modern wagenpark met autolaadkranen die alle voorkomende hijswerkzaamheden aankunnen.. Hierdoor worden uw goederen, hoe lang, breed, hoog of zwaar dan ook, snel en efficiënt door heel Europa vervoerd en op elke locatie geplaatst en opgebouwd.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Kraantransport door ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten

Bij Beck Logistics in Nijmegen en onze partners door heel Europa werken ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten. Zij kunnen de zwaarste en grootste ladingen aan en assisteren bij het vervoer van bijvoorbeeld machines graag bij het monteren en opbouwen van vervoerde machines. Zo worden al uw goederen veilig en vertrouwd vervoerd én profiteert u ook nog eens van de kostenbesparing op het montageproces voor het opbouwen van vervoerde machines.

Schakel ons in voor het vervoeren, hijsen en monteren van exceptionele goederen door heel Europa

Het uitgangspunt van ons bedrijf in Gelderland is dat wij alles van A naar B brengen, ook als hiervoor kraantransport nodig is. Met behulp van kranen vervoeren en hijsen wij alles door heel Europa, hoe zwaar of groot de goederen ook zijn. Dit doen wij door het inzetten van onze ervaren chauffeurs en kraanmachinisten en ons dichte netwerk van partners in kraantransport door heel Europa. Heeft u extreem zware goederen of goederen met een afwijkende vorm die vervoerd moeten worden? Bel 024-3775643 en we zoeken samen naar de beste oplossing!