Bouwtransport

Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Bouwtransport

Zoekt u een expert in bouwtransport? Beck Logistics in Nijmegen is dé partner wanneer u hulp nodig heeft bij bouwtransport, met transporten van bouwmaterialen in Nederland en in het buitenland. Met behulp van onze jarenlange ervaring in het transport van bouwmaterialen zorgen we ervoor dat uw materiaal zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is, dat doen wij in heel Nederland en daarbuiten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Voor bouwtransport in heel Europa rekent u op ons team

Dankzij onze transportpartners regelen wij de transporten van uw bouwmaterialen in heel Europa. Ons internationaal transport is snel, efficiënt en betaalbaar. Heeft u de bouwmaterialen voor uw bouwtransport op zeer korte termijn nodig? Maak dan gebruik van onze express service voor transporten van uw bouwmaterialen. Onze ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten, die verantwoordelijk zijn voor het transport van al uw bouwmaterialen, leveren bovendien nog extra logistieke diensten. Zo helpen ze u tevens met het vakkundig demonteren en monteren van de onderdelen van de industriële machines die u tijdens de bouw nodig heeft.

Wij zijn actief in uiteenlopende sectoren

U benadert ons ook als u werkt in een andere sector. Wij hebben namelijk ook ervaring met transport voor automotive of speciaal vervoer en transporten van goederen – niet enkel bouwmaterialen – met extreme afmetingen. Daarnaast kunt u bij ons tijdelijk goederen opslaan wanneer u bezig bent met een interne of externe verhuizing binnen uw bedrijf. U hoeft zich bij ons geen zorgen te maken over uw bouwtransport of ander transport, wij ontzorgen u volledig.

Bel uw expert in bouwtransport voor al uw transporten van bouwmaterialen

Naast bouwtransport van bouwmaterialen kunt u ook bij ons terecht voor het transport van industriële tankbouw. De medewerkers van ons bedrijf voor logistiek en transport helpen u graag met het bedenken van een passende transportoplossing. Bel ons op 024-3775643 of vul ons contactformulier in als u vragen heeft. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug.