Transporteren van jachten

Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Transporteren van jachten

Voor het transporteren van jachten en boten is Beck Logistics in Nijmegen hét transportbedrijf. Met onze kennis over transport en logistiek hoeft u zich voor, tijdens en na het transport van uw boot of jacht niet druk te maken. Onze vele jaren aan ervaring en gecertificeerde en gediplomeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw vaartuig de plaats van bestemming veilig bereikt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Het transporteren van jachten en boten door Europa

Met onze partners over heel Europa maken wij internationaal transport mogelijk. Heeft u een boot of jacht gekocht die u naar een ander land of een andere plaats wilt vervoeren maar kunt u dit zelf niet? Dan schakelt u ons in voor het transport en de logistiek. In ons moderne wagenpark hebben wij divers rollend materieel, waardoor wij naar alle waarschijnlijkheid over een autolaadkraan, trailer of dieplader beschikken die gebruikt kan worden bij het transporteren van uw jachten en boten. Indien u meer wilt weten over alle transportoplossingen en andere logistieke diensten die wij u aanbieden, staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vraag naar meer informatie over de opties voor boottransport

Wilt u hulp bij het transporteren van jachten en boten of heeft u tijdelijke opslag nodig voor uw vaartuig? Wij beschikken over diverse middelen voor zwaar transport. Bovendien zijn bij ons diverse opties tot warehousing mogelijk, zoals in ons warehouse van 4.000 vierkante meter. U kunt uw producten zelfs laten verpakken voor lucht- of zeevracht. Bel voor meer informatie gerust naar 024-3775643 of vul ons contactformulier in. Eén van onze experts gaat graag met u in gesprek.