Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Uw logistiek vanuit Nijmegen geregeld

Bent u op zoek naar een partner in de logistiek in Nijmegen en omstreken omdat uw bedrijf gaat verhuizen? Dan is Beck Logistics de aangewezen partij! Bij ons kunt u terecht voor diverse diensten met betrekking tot logistiek. Wellicht denkt u dan direct aan transport, maar onze logistieke mogelijkheden reiken veel verder dan dat. Voor bedrijven die hun logistieke processen willen optimaliseren, bieden wij professioneel logistiek advies aan, gericht op efficiëntie en kostenbesparing. Daarnaast helpen we u bij het ontwikkelen van een robuuste logistieke strategie, zodat uw bedrijfsverhuizing soepel en zonder onderbrekingen verloopt.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Profiteer van de voordelen van uw partner in logistiek

Wanneer u voor ons bedrijf kiest voor uw taken op het gebied van logistiek, profiteert u van een heel pakket aan voordelen en mogelijkheden, en deskundig advies. Zo zorgen wij, behalve voor het transport van uw machines, voor de demontage van de machines in uw huidige pand en voor de montage op uw schitterende nieuwe locatie. Ook het ontwikkelen van een effectieve logistieke strategie maakt integraal deel uit van onze service, waarbij we elk aspect van uw logistieke behoeften in overweging nemen. De logistieke mogelijkheden die wij bieden zijn divers en aangepast aan de unieke eisen van uw project, waardoor een naadloze overgang naar uw nieuwe locatie gegarandeerd is. Met ons wagenpark met zware autolaadkranen zorgen onze ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten voor een veilige en vertrouwde uitvoering van alle transportactiviteiten. Door onze uitgebreide mogelijkheden en door een goede logistieke strategie te implementeren, kunnen we een maximale efficiëntie bieden. Wij staan altijd klaar om u te voorzien van deskundig logistiek advies.

Sla u goederen tijdelijk bij ons op

Wanneer u tijdens de verhuizing niet meteen alles kwijt kunt op uw nieuwe locatie, is een tijdelijke opslag de perfecte oplossing. Ook daarvoor kunt u bij Beck Logistics, uw ervaren partner in logistiek, terecht. Wij beschikken over een multi-cliënt-warehouse van ruim 4.000 vierkante meter, aangevuld met 5.000 vierkante meter aan buitenopslagruimte. Dit biedt ons extra logistieke mogelijkheden en hier kunnen we onze strategie ook op aanpassen. Wilt u weten wat uw beste optie is voor het opslaan van goederen? Bel dan naar ons bedrijf in transport en logistiek via 024-3775643 voor advies.