Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Uw logistiek vanuit Nijmegen geregeld

Gaat uw bedrijf verhuizen en bent u daarom op zoek naar een logistiek partner in Gelderland of in Nijmegen in het bijzonder? Dan is Beck Logistics de aangewezen partij! Bij ons kunt u terecht voor diverse logistieke diensten. Wellicht denkt u dan direct aan transport, maar de diensten van Beck Logistics reiken veel verder. Wij zijn gespecialiseerd in het verplaatsen van grote industriële goederen, speciaal transport, hijs- en kraan -activiteiten en vele andere logistieke diensten, die wij uitvoeren vanuit onze vestiging in Nijmegen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Profiteer van de voordelen van uw partner in logistiek uit Nijmegen!

Wanneer u Beck Logistics in Gelderland kiest voor deze dienst, profiteert u van een heel pakket aan voordelen. Zo zorgen wij behalve voor het transport van uw machines ook voor het demonteren van de machines in uw huidige pand en voor het monteren op uw schitterende nieuwe locatie. Heeft u andere zware goederen die getransporteerd moeten worden? Ook dan zijn wij u graag van dienst met onze logistieke diensten in de regio Nijmegen. Met ons wagenpark met zeer zware autolaadkranen zorgen onze ervaren en gecertificeerde kraanmachinisten voor een veilige en vertrouwde uitvoering van alle transportactiviteiten.

Uw goederen tijdelijk opslaan? Ook dit is mogelijk!

Wanneer uw bedrijf gaat verhuizen, is dit het uitgelezen moment om eens even flink op te ruimen. In de loop der jaren verzamelt u een hoop spullen die u eigenlijk niet meer nodig heeft. Twijfelt u om het te bewaren of weg te gooien? Tijdelijk opslaan is dan de perfecte oplossing. Maar waar moet u het dan laten? Ook in zulke gevallen kunt u bij Beck Logistics, uw partner in logistiek uit Nijmegen terecht. Wij beschikken over een multi-cliënt warehouse van ruim 4000 m2, aangevuld met 5000 m2 aan buitenopslagruimte. Hier kunnen wij met onze zware bovenloopkranen en heftrucks goederen opslaan met afwijkende afmetingen of met eigenschappen waardoor de goederen niet binnen opgeslagen kunnen worden. Wilt u weten wat voor u de beste optie voor het opslaan van uw goederen is? Bel dan naar 024-3775643.