Transport automotive

Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Transport voor automotive

Ons transportbedrijf - Beck Logistics in Nijmegen - is de geschikte partner voor bedrijven die hulp willen bij transport en logistiek in de automotive. Automotivebedrijven beschikken over diverse grote en zware goederen en machines. Wij begrijpen als het voor u niet mogelijk is om de middelen te bezitten waarmee u deze goederen en machines door heel Europa kunt vervoeren. Daarvoor komen wij in actie. Wij denken met u mee over een transportoplossing op maat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Transport leveren aan diverse sectoren als de automotive

Wij zijn in diverse sectoren actief. Zo schakelt u, naast transport voor de automotive, ook onze hulp in bij het transporteren van boten. U benadert ons voor verschillende taken op het gebied van transport en logistiek. Naast dat wij helpen bij het optimaliseren van uw distributieketen, kunt u ook bij ons terecht voor het transport van uw grote en zware goederen met behulp van een autolaadkraan. Ook voor warehousing zijn er bij ons diverse opties mogelijk.

Informeer naar alle diensten

Ons transportbedrijf staat voor u klaar als u problemen ondervindt bij transport of logistiek in de automotive. Met onze jarenlange ervaring hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Onze gediplomeerde en gecertificeerde kraanmachinisten zorgen ervoor dat uw goederen en machines veilig en snel op hun plaats van bestemming aankomen. Bel naar 024-3775643 om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over een van onze diensten.