Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Regel uw exceptioneel transport hier in Gelderland

Exceptioneel of uitzonderlijk transport is voor producten die een unieke afmeting of uitzonderlijke massa hebben. Het vervoeren van deze producten moet gedaan worden volgens de regelgeving die hiervoor is opgesteld. Ook moeten er aparte vergunningen en ontheffingen voor worden aangevraagd bij de overheid. Door een gespecialiseerde onderneming als Beck Logistics in Nijmegen in te schakelen, weet u zeker dat het vervoer professioneel en volgens de regels wordt uitgevoerd.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Maak gebruik van onze expertise op het gebied van exceptioneel transport

Niet elke organisatie is gespecialiseerd in het uitvoeren van bijzonder transport. De reden waarom u exceptioneel of uitzonderlijk transport moet laten uitvoeren, kan erg wisselend zijn. Heeft u een bedrijfsverhuizing op de planning staan waarbij grote machines vervoerd moeten worden naar een nieuw kantoor ergens in Europa? Of is het zelfs nodig om spoorwegen of weggedeeltes af te sluiten voor het vervoeren van uw goederen? Wat de reden ook is, vanuit Gelderland voeren wij uw bijzonder transport professioneel uit. U kunt hierbij vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de bijzonder transport sector.

Enkel gebruik van machines van hoogwaardige kwaliteit

Voor het uitvoeren van exceptioneel of uitzonderlijk transport worden verschillende machines gebruikt. Hierdoor behalen wij het beste resultaat. Om uw grote en/of zware vracht op locatie te krijgen, gebruiken wij kranen, diepladers, uitschuivers, moduletrailers, dolly’s en ander rollend materiaal. Wilt u graag uw producten opslaan? Dit kan in ons warehouse van ruim 4.000 m². Bekijk snel de mogelijkheden voor de op- en overslag van uw producten.

Laat al uw vragen beantwoorden door een specialist

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van exceptioneel of uitzonderlijk transport van uw goederen? Wij voorzien u graag van deskundig advies over bijzonder transport, zodat u voor geen enkele vervelende verrassing komt te staan. Neem contact op met Beck Logistics in Nijmegen door te bellen naar 024-3775643. Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze diverse logistieke diensten en integrale transportoplossingen.