Vervoer door heel Europa

Persoonlijk advies op maat

Gekwalificeerd personeel

Uitzonderlijk vervoer door ons in Gelderland

Exceptioneel en uitzonderlijk vervoer is speciaal ontwikkeld voor goederen die qua afmetingen en/of massa niet aan de regelgeving voor het wegvervoer voldoen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betonnen balken, grote machines, werktuigen voor de wegenbouw en transformatoren. Voor het transporteren van dit soort goederen moet veel geregeld worden. Zo moet er een vergunning of ontheffing voor aangevraagd worden bij de overheid. Door een expert als Beck Logistics in Nijmegen in de schakelen, weet u zeker dat het exceptioneel of uitzonderlijk vervoer met hoogwaardige kwaliteit wordt uitgevoerd.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en krijg advies op maat over wat wij voor u kunnen betekenen!

+31 24 3775643
Mail ons direct!

industriele warehousing 3-2

Schakel de hulp in van een specialist in exceptioneel en uitzonderlijk vervoer

Staat er een bedrijfsverhuizing op de planning? Of heeft u een grote, zware en onhandelbare lading die door Europa vervoerd moet worden? Niet elk bedrijf is gespecialiseerd in exceptioneel of uitzonderlijk vervoer. Het is belangrijk om een ervaren bedrijf in te schakelen die over de juiste expertise bezit. Beck Logistics uit Gelderland is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in dit type vervoer. Daardoor behalen wij de beste resultaten. Om deze resultaten te behalen, zetten wij machines als kranen, diepladers, dolly’s, uitschuivers, moduletrailers en ander rollend materiaal in.

Exceptioneel vervoer als een zelfstandig project

Het kan voorkomen dat goederen zo exceptioneel zijn dat het transport ervan een zelfstandig project is. Bij situaties als deze werken vaak meerdere partijen samen. Denk hierbij aan situaties waar een spoorweg of weggedeelte afgesloten moet worden. Of internationale en nationale overheden met elkaar moeten overleggen. Wij zorgen voor duidelijke communicatie tussen alle betrokken partijen.

Geniet van volledige ontzorging

Beck Logisitics uit Gelderland, gevestigd in Nijmegen, regelt graag exceptioneel of uitzonderlijk vervoer voor uw van A tot Z. Zo kunt u genieten van volledige ontzorging en ervaart u geen stress. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vervoer voor uw goederen? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer 024-3775643. Ook voor warehousing zit u bij ons aan het juiste adres.